Na življenje gleda celovito in išče ravnovesje. Je inspiracija, kako iz življenja ustvariti najboljše. Skladnost telesa, duše in uma. Izide prvi petek, vsak drugi mesec.

Bistvo življenja je v rasti, zato človek ne sme ostati tam, kjer je. Življenje je najboljša šola za tiste, ki so se pripravljeni učiti. Revija Sensa je sopotnik na poti zdravega življenja, osebnostnega razvoja in duhovni vodnik, ki svoje bralce nagovarja k polnejšemu in radostnejšemu bivanju. Svetuje in navdihuje, kako spoznati sebe in druge, kako premoščati svoje notranje ovire, odkrivati svoje potenciale in iz življenja ustvariti najboljše. Sensa na življenje gleda celovito in v njem išče stabilno ravnovesje telesa, čustev in misli. Vsak drug mesec v tiskani izdaji in vsak dan na spletu prinaša poglobljene članke o zdravju, naravni lepoti, osebnostni rasti in duhovnosti.

Revija v tiskani in elektronski izdaji

Revija Sensa izide vsak prvi petek v februarju, aprilu, juniju, avgustu, oktobru in decembru.

Sensa odgovor na najpomembnejše vprašanje za vse nas: Kako živeti srečnejše? Ne obljublja gradov v oblakih, temveč branje, ki nas napeljuje k temu, da se ustavimo, globoko vdihnemo in razmislimo o sebi. Prispevki o zdravju, lepoti, duhovnosti psihologiji, wellnessu in še marsičem so opremljeni s fotografijami in oblikami, ki pomirjajo čute in upravičujejo poslanstvo Sense – izboljšati kakovost življenja na vseh področjih.

Spletno mesto

Spletno mesto www.sensa.si tako kot revija Sensa na življenje gleda celostno in išče ravnovesje. Skladnost telesa, duše in uma so njena izhodišča, navdihuje in ponuja napotke, kako iz življenja ustvariti najboljše. Zdrav življenjski slog je osebna odločitev, Sensa je navdih.

Enkrat tedensko izdamo tudi e-novice – elektronski mejling spletnega uredništva Sensa z izborom najboljših člankov preteklega tedna. E-novice Sensa prejemajo naročniki brezplačno.

Družbeni mediji

Sensa se s svojimi bralci povezuje tudi na družbenih omrežjih Facebook, Twitter in Instagram. Objave na Sensa profilih so navdihujoče, poučne in usmerjene v iskanje ravnovesja in notranjega miru.

Posebni projekti