Sensa

Revija Sensa je naredila korak naprej. Ker si naše bralke zaslužijo več. Ko razmišljajo o zdravem telesu, si želijo dotakniti tudi svoje notranjosti. Ko negujejo svoj obraz, jih ne zanima samo zunanjost, ampak so željne globljega znanja. Sensa na življenje gleda celovito in išče ravnovesje. Ponuja načine in inspiracijo kako iz življenja ustvariti najboljše. Skladnost telesa, duše in uma so njena izhodišča.

Revija v tiskani in elektronski izdaji

Revija Sensa izide vsak prvi petek v februarju, aprilu, juniju, avgustu, oktobru in decembru.

Sensa odgovor na najpomembnejše vprašanje za vse nas: Kako živeti srečnejše? Ne obljublja gradov v oblakih, temveč branje, ki nas napeljuje k temu, da se ustavimo, globoko vdihnemo in razmislimo o sebi. Prispevki o zdravju, lepoti, duhovnosti psihologiji, wellnessu in še marsičem so opremljeni s fotografijami in oblikami, ki pomirjajo čute in upravičujejo poslanstvo Sense – izboljšati kakovost življenja na vseh področjih.

Tiskano izdajo lahko naročite na povezavi v okvirčku "Spletni nakup", več o elektronski različici si preberite na www.adriamedia.si/magzter.

sensa

Spletno mesto

Spletno mesto www.sensa.si tako kot revija Sensa na življenje gleda celostno in išče ravnovesje. Skladnost telesa, duše in uma so njena izhodišča, navdihuje in ponuja napotke, kako iz življenja ustvariti najboljše. Zdrav življenjski slog je osebna odločitev, Sensa je navdih.sensa.si

Družbeni mediji

Komunikacija na medmrežju že dolgo ni več enosmerna, pri čemer so bistveno vlogo odigrali prav družbeni mediji. Z uporabniki se pogovarjamo, jih obveščamo in sprašujemo za mnenje na različne načine. Sensa je prisotna na Facebooku in Twitterju.sensa facebook

Dogodki

Sensa vikendi so natančno premišljeni oddihi v lepem okolju, kjer si udeleženci lahko vzamejo čas samo zase in ga preživijo kakovostno, daleč od vsakdanjih skrbi. Prepustijo se predavanjem in delavnicam različnih Sensinih strokovnjakov in drugim aktivnostim, ki pripomorejo k popolnemu odklopu. Idealni so za vse, ki si želijo spočiti svoje telo in misli ter se v nove izzive podati pripravljeni, polni dobre volje in informacij, ki pomagajo izboljšati vsakdan.

sensa vikendsensa vikendsensa vikend

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri