Naročite se na elektronsko različico svoje najljubše revije

Elektronske izdaje naših revij so na voljo v aplikaciji MAGZTER, ki je brezplačno na voljo za vaš osebni računalnik, mobilnik in tablico. Namestitev je preprosta, samo sledite naslednjim korakom:

1.

na svojem mobilniku odprite Android Play oz. Apple AppStore. Za branje na računalniku pa obiščite spletno mesto magzter.com.

2.

z iskalnikom poiščite aplikacijo "Magzter" in jo namestite.

3.

odprite Magzter in z iskalnikom poiščite izbrano revijo, npr. "Elle".

4.

kupite posamezni izvod revije ali pa sklenite naročnino. Nekaj vzorčnih strani revije si lahko ogledate brezplačno.

Na voljo v App Store Na voljo v Google Play MAGZTER

Elektronska revija

Izkušnja branja revije v elektronski obliki je zelo podobna klasični papirni obliki, le da do okolja prijaznejša, cenejša in vsebinsko obogatena z interaktivnimi vsebinami.

Elektronski izvod vam omogoča enostavno listanje strani, povečevanje besedila in slik, pregledovanje interaktivnih galerij, predvajanje video posnetkov in povezovanje z dodatnimi vsebinami na spletu.

Podprte naprave

Digitalne revije lahko prebirate z osebnim računalnikom ali z mobilnimi napravami Apple in Android.

Osebni računalniki

Za ogled in nakup elektronskih revij na svojem računalniku poženite spletni brskalnik in obiščite spletno mesto www.magzter.com.

Pred prvim nakupom je potrebno ustvariti uporabniški račun Magzter.

MAGZTER
Magzter newsstand

Apple mobilne naprave

Aplikacijo MAGZTER lahko namestite preko spodnje povezave, ali pa na svoji mobilni napravi odprite aplikacijo Apple App Store in v iskalnik vpišite niz "magzter". Med rezultati iskanja bo na prvem mestu aplikacija MAGZTER, ki jo nato namestite (kliknite gumb "Install"). Pred namestitvijo bo morda potrebno vpisati geslo za vaš Apple račun. Aplikacije za vašo Apple napravo lahko namestite tudi z uporabo programa iTunes na vašem računalniku.

Na voljo v App Store
Apple App Store

Android mobilne naprave

Aplikacijo MAGZTER lahko namestite preko spodnje povezave, ali pa na svoji mobilni napravi odprite aplikacijo Google Play in v iskalnik vpišite niz "magzter". Med rezultati iskanja bo na prvem mestu aplikacija MAGZTER, ki jo nato namestite (kliknite gumb "Namesti"). Pred namestitvijo bo morda potrebno vpisati geslo za vaš Google račun. Aplikacije za vašo Android napravo lahko namestite tudi z obiskom spletne trgovine Google Play Store.

Na voljo v Google Play
Google Play Store

Kontakt in pomoč uporabnikom

Za dodatna vprašanja glede naročanja elektronskih izvodov revij lahko pišete na e-naslov info@adriamedia.si. Za tehnična vprašanja v zvezi z uporabo aplikacije MAGZTER, je na voljo pomoč v angleškem jeziku na magzter.com.