Naročite se na digitalno različico svoje najljubše revije

Digitalne izdaje revij so na voljo v aplikaciji MAGZTER, ki je brezplačno na voljo za vaš osebni računalnik, mobilnik in tablico.

Na voljo v App Store Na voljo v Google Play

Digitalna revija

Izkušnja branja revije v digitalni obliki je zelo podobna klasični papirni obliki, le da do okolja prijaznejša, cenejša in vsebinsko obogatena z interaktivnimi vsebinami. Digitalni izvod vam omogoča enostavno listanje strani, povečevanje besedila in slik, pregledovanje interaktivnih galerij, predvajanje video posnetkov in povezovanje z dodatnimi vsebinami na spletu.

MAGZTER Logo

Za naročilo, prejemanje in branje digitalnih revij uporabite aplikacijo Magzter, ki je za tablice in telefone na voljo brezplačno v Apple App Store in Google Play.
Z osebnimi računalniki je prebiranje digitalnih revij možno na spletnem mestu magzter.com.

Kako naročiti?

Najprej namestite aplikacijo Magzter na svojo mobilno napravo oz. obiščite spletno mesto magzter.com.
Nato preko iskalnika v aplikaciji poiščete izbrano revijo in izberete bodisi enkratni nakup številke, bodisi se na revijo naročite.
Pred nakupom posamezne edicije, imate na voljo tudi možnost brezplačnega predogleda vzorčnega števila strani.

Seznam vseh edicij Adria media Ljubljana, ki so na voljo v elektronski obliki si oglejte na spletnem mestu magzter.com.

Podprte naprave

Digitalne revije lahko prebirate z osebnim računalnikom ali z mobilnimi napravami Apple, Android ali Kindle.

Osebni računalniki

Za ogled in nakup digitalnih revij na svojem računalniku poženite spletni brskalnik in obiščite spletno mesto www.magzter.com/publishers/Adria-Media-Ljubljana.

Pred prvim nakupom je potrebno ustvariti uporabniški račun in se prijaviti v Magzter spletno trgovino. Za predogled revij prijava ali registracija nista potrebni.

Za branje revij potrebujete osebni računalnik z nameščenim spletnim brskalnikom (Firefox, Chrome, Safari, Edge...). Priporočamo, da poskrbite za redno posodabljanje vašega operacijskega sistema in spletnega brskalnika.

Magzter newsstand

Apple mobilne naprave

Aplikacijo MAGZTER lahko namestite preko spodnje povezave, ali pa na svoji mobilni napravi odprite aplikacijo Apple App Store in v iskalnik vpišite niz "magzter". Med rezultati iskanja bo na prvem mestu aplikacija MAGZTER, ki jo nato namestite (kliknite gumb "Install"). Pred namestitvijo bo morda potrebno vpisati geslo za vaš Apple račun. Aplikacije za vašo Apple napravo lahko namestite tudi z uporabo programa iTunes na vašem računalniku.

Na voljo v App Store
Apple App Store

Android mobilne naprave

Aplikacijo MAGZTER lahko namestite preko spodnje povezave, ali pa na svoji mobilni napravi odprite aplikacijo Google Play in v iskalnik vpišite niz "magzter". Med rezultati iskanja bo na prvem mestu aplikacija MAGZTER, ki jo nato namestite (kliknite gumb "Namesti"). Pred namestitvijo bo morda potrebno vpisati geslo za vaš Google račun. Aplikacije za vašo Android napravo lahko namestite tudi z obiskom spletne trgovine Google Play Store.

Na voljo v Google Play
Google Play Store

Kontakt in pomoč uporabnikom

Za dodatna vprašanja glede naročanja digitalnih izvodov revij lahko pišete na e-naslov digitalne.edicije@adriamedia.si.
Za tehnična vprašanja v zvezi z uporabo aplikacije MAGZTER, je na voljo pomoč v angleškem jeziku na help.magzter.com.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri