Obširen vir zabavnih, zanimivih, aktualnih in viralnih vsebin na spletu. Spremlja najodmevnejše dogodke in aktualna dogajanja doma in po svetu.

Spletno mesto Govori.se bralcem dnevno razkriva sveže in aktualne novice iz vseh področjih našega življenja. Spremlja svet slavnih in estrade, v objektiv redno lovi zakulisja vseh večjih in pomembnejših dogodkov ter je stalno na sledi tako novim popularnim trendom kot družbenim fenomenom, ki zanimajo ljudi in o katerih se tisti hip še posebej veliko govori.

Spletno mesto

Spletno mesto govori.se dnevno objavlja novice o znanih ljudeh, najavlja in poroča o odmevnejših dogodkih ter spremlja zanimivejša aktualna dogajanja tako doma kot po svetu. Zabavne in tudi malo bolj resne vsebine iz sveta življenja običajnih ljudi, ki se jim zgodijo izjemne ali nenavadne stvari, pa tudi novih tehnologij in znanstvenih odkritij, življenskega sloga in psihologije ter zgodovinska ozadja aktualnih pojavov in nenazadnje nadvse priljubljene astro vsebine.

Revija v tiskani izdaji

Spletno mesto govori.se živi svoje spletno življenje, a se vsebinsko naslanja in hkrati nudi spletno podporo reviji Story

Svoj glas na spletu imajo na Govori.se tudi ostale blagovne znamke založbe Adria media Ljubljana v spletu ali tisku: Aktivni, Sensa, Elle, Cosmopolitan, Avto in Moto magazin ter Playboy.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri