Obširen vir zabavnih, zanimivih, aktualnih in viralnih vsebin na spletu. Spremlja najodmevnejše dogodke in aktualna dogajanja doma in po svetu.

Spletno mesto Govori.se bralcem dnevno razkriva sveže in aktualne novice iz vseh področjih našega življenja. Spremlja svet slavnih in estrade, v objektiv redno lovi zakulisja vseh večjih in pomembnejših dogodkov ter je stalno na sledi tako novim popularnim trendom kot družbenim fenomenom, ki zanimajo ljudi in o katerih se tisti hip še posebej veliko govori.

Spletno mesto

Spletno mesto govori.se dnevno objavlja novice o znanih ljudeh, najavlja in poroča o odmevnejših dogodkih ter spremlja zanimivejša aktualna dogajanja tako doma kot po svetu. Zabavne in tudi malo bolj resne vsebine iz sveta življenja običajnih ljudi, ki se jim zgodijo izjemne ali nenavadne stvari, pa tudi novih tehnologij in znanstvenih odkritij, življenskega sloga in psihologije ter zgodovinska ozadja aktualnih pojavov in nenazadnje nadvse priljubljene astro vsebine.

Svoje bralce dnevno obveščamo o najpomembnejših člankih in novicah preko elektronskega mejlinga. Dnevne e-novice Govori.se prejemajo naročniki brezplačno.

Revija v tiskani izdaji

Spletno mesto govori.se živi svoje spletno življenje, a se vsebinsko naslanja in hkrati nudi spletno podporo reviji Story

Svoj glas na spletu imajo na Govori.se tudi ostale blagovne znamke založbe Adria media Ljubljana v spletu ali tisku: Aktivni, Sensa, Elle, Cosmopolitan, ter Avto in Moto magazin.