Slovenska avtomobilistična in motociklistična revija z najdaljšo tradicijo. Novice, predstavitve in testi iz avto-moto sveta. Izide drugi četrtek v mesecu.

Avto magazin je najbolj strokovna in aktualna slovenska avtomobilistična in motociklistična revija. Natančni in neodvisni testi novih avtomobilov in motociklov, poročila z mednarodnih predstavitev avtomobilskih novosti, primerjalni testi, ekskluzivne napovedi modelov, ki jih tovarne šele skrivaj pripravljajo, so le del bogate vsebine, ki jo izkušena in strokovna ekipa že leta pripravlja. Tako Avto magazin obiskovalcem spletne strani ponuja največjo bazo testov vozil pri nas: v njej je že več kot 3.600 testov! 

Revija v tiskani in elektronski izdaji

Izide drugi četrtek v mesecu.

Novinarji in uredniki Avto magazina so člani žirij za evropski in slovenski avto leta ter še številnih drugih mednarodnih avtomobilističnih žirij. 

V Avto magazinu dobršen del vsebina nameni tudi motociklom, o katerih pišemo enako zavzeto in natančno, kot o avtomobilih. Skupaj z motociklističnimi vsebinami na spletni strani je tako Avto magazin številka ena tudi pri motociklističnih medijih pri nas. Avto magazin je medij, ki bralcem in obiskovalcem nudi vse informacije, ki jih potrebujejo za nakup novega ali rabljenega vozila in za varno udeležbo v prometu!

Posebne izdaje

Avto katalog izide jeseni. V njem najdete popoln pregled avtomobilske ponudbe z natančnimi tehničnimi podatki vseh avtomobilov, ki so v prodaji in kratkimi predstavitvami posameznih modelov. Je obvezno branje za vsakogar, ki kupuje nov avto.

Moto katalog izide zgodaj spomladi in ponuja izčrpen pregled vseh motociklov, ki so prisotni na trgu s kratkim opisom in natančnimi tehniočnimi podatki. Je obvezno branje za vsakogar, ki kupuje nov motocikel.

Spletno mesto

Na spletnem mestu avto-magazin.si je objavljena največja (in edina) baza avtomobilskih testov v Sloveniji (z več kot 750 tisoč ogledi na leto), na njem objavljamo novosti iz sveta avtomobilizma, razkrivamo prihajajoče modele, svetujemo voznikom, ne manjka pa niti obilje video vsebin in zanimivosti. Enkrat tedensko izdamo tudi e-novice – elektronski mejling spletnega uredništva Avto magazin z izborom najboljših člankov preteklega tedna. Avtomagazinove e-novice prejemajo naročniki brezplačno.

Družbeni mediji

Avto magazin se s svojimi bralci povezuje tudi na družbenih omrežjih Facebook, Twitter in Instagram. Naši sledilci so prvi obveščeni o vseh novostih s področja avtomobilizma in motociklizma. Včasih pa zanje pokukamo tudi v garaže znanih in slavnih Slovencev.