Avto magazin

Avto magazin je najstarejša, najbolj strokovna in najbolj aktualna slovenska avtomobilistična in motociklistična revija. Izhaja od leta 1967, člani redakcije pa sodelujejo tudi v komisijah za izbor Evropskega avta leta, Slovenskega avta leta in Motorja leta. V reviji najdete najaktualnejše teste novih avtomobilov in motociklov, prve vtise z mednarodnih predstavitev, primerjalne teste, ekskluzivne fotoreportaže in tudi novice o modelih, ki jih v tovarnah šele pripravljajo.

Revija v tiskani in elektronski izdaji

Izide drugi četrtek v mesecu.

Je obvezno branje za avtomobilske frike, poznavalce in nedeljske voznike. Poleg testov, novic iz sveta avtomobilizma in motociklizma, predstavitev in reportaž pokriva tudi avto-moto šport, tuning in domače in tuje avtomobilske dogodke. 

Tiskano izdajo lahko naročite na povezavi v okvirčku "Spletni nakup", več o elektronski različici si preberite na www.adriamedia.si/magzter.

avto magazin

Posebne izdaje

Avto katalog izide jeseni. V njem najdete popoln pregled avtomobilske ponudbe z natančnimi tehničnimi podatki vseh avtomobilov, ki so v prodaji in kratkimi predstavitvami posameznih modelov. Je obvezno branje za vsakogar, ki kupuje nov avto.

Moto katalog izide zgodaj spomladi in ponuja izčrpen pregled vseh motociklov, ki so prisotni na trgu s kratkim opisom in natančnimi tehniočnimi podatki. Je obvezno branje za vsakogar, ki kupuje nov motocikel.

Priloge 

Čas je zlato, tako v prenesenem, kot pravem pomenu te besede. V prilogi Ure predstavljamo vsakoletni izbor najodličnejših ur, ki tako dragoceno merijo vaš čas. Priloga Ure izide novembra.

Testi smuči prihajajoče smučarske sezone, in to še preden sneg pobeli pobočja. Priloga Karving magazin izide novembra.

Spletno mesto

Na spletnem mestu www.avto-magazin.si je objavljena največja (in edina) baza avtomobilskih testov v Sloveniji (v njej je več kot 3.000 testov, z več kot 750 tisoč ogledi na leto), na njem objavljamo novosti iz sveta avtomobilizma, razkrivamo prihajajoče modele, svetujemo voznikom, ne manjka pa niti obilje video vsebin in zanimivosti.

avto-magazin.si

Družbeni mediji

Komunikacija na spletu že dolgo ni več enosmerna, pri čemer so bistveno vlogo odigrali prav družbeni mediji. Z uporabniki se pogovarjamo, jih obveščamo in sprašujemo za mnenje na različne načine. Avto magazin je prisoten na Facebooku , Instagramu in Twitterju.

Malo je treba tudi afne guncat. #pust #selfie #geneva #motorshow

A post shared by @avtomagazinsi on Mar 4, 2014 at 4:22am PST

Dogodki

Karting pokal organiziramo dvakrat na leto, namenjen pa je prav vsakomur, ki ga veseli vožnja s karti. Tekmovanja trajajo en mesec, zaključijo se s finalom, v katerem se pomeri pet najhitrejših iz vsake kategorije, temu pa sledi veliki finale, ko tekmuje peterica z najhitrejšimi časi.

karting pokal avto magazinkarting pokal avto magazin

Najboljši slovenski in tuji drifterji se vsako lepo pomerijo v Avtomagazinovem Drift pokalu. Gre za serijo tekmovanj v driftu, tekmovanju v bočnem drsenju z avtomobili, kjer se po dva tekmeca neposredno in drug tik ob drugem pomerita na stezi na izpadanje. Atraktivna in dinamična tekmovanja pritegnejo množico gledalcev.

drift challenge avto magazindrift challenge avto magazin

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri