Cosmopolitan

Cosmopolitan je vodilna mednarodna revija za ženske z več kot 50-letno tradicijo. Obsega 64 edicij v 35 jezikih, distribucija poteka v več kot 100 državah, zaradi česar je Cosmopolitan najbolje prodajana revija za mlade ženske na svetu. V slovenskem prostoru je od leta 2001. Sproščeno in odprto piše o odnosih, seksu, zdravju, karieri, razvoju osebnosti, znanih osebah, modi in lepoti.

Revija v tiskani in elektronski izdaji

Izide vsak zadnji četrtek v mesecu.

Cosmopolitan je priročnik za življenje, v katerem bralke in bralci najdejo najnovejše trende in vsebine, iz katerih črpajo navdih za življenje. Brez dlake na jeziku spregovori o najbolj kočljivih vidikih medsebojnih odnosov in seksu, ponuja lepotne in modne smernice ter s praktičnimi nasveti za vsakdanje življenje sodobne mlade ženske in kontaktnimi rubrikami uteleša duh današnjega časa.

Tiskano izdajo lahko naročite na povezavi v okvirčku "Spletni nakup", več o elektronski različici pa si preberite na www.adriamedia.si/magzter.

Revija Cosmopolitan

Priloge

Lepota in stil je Cosmopolitanov vodnik po stilu. Prihajajoči trendi, kombinacije, osvežitev garderobe in stila. Napotki in predlogi v reviji se dotikajo oblačil, ličenja in življenjskega sloga. Priloga izide dvakrat na leto – aprila in oktobra.

Aktivni je priloga za vse aktivne in tiste, ki to načrtujejo. Napotki, nasveti in navodila za začetnice in aktivne športnice. Še zmeraj velja rek zdrav duh v zdravem telesu, pa tudi nasvetov, kako pokuriti odvečne kalorije, ni nikoli preveč. Priloga izide trikrat letno, ob začetku novega letnega časa in s tem povezanih šprtnih aktivnosti: aprila, junija in septembra.

Karving magazin je zimska priloga, v kateri si cosmopolitanke lahko ogledajo teste smuči prihajajoče smučarske sezone in nasvete za najboljšo in najvarnejšo smuko, še preden prvi sneg pobeli pobočja.

Cosmo koledarček je priročni planer, ki ga skupaj z avgustovsko oz. septembrsko izdajo revije kot darilo prejmejo vse bralke.

Nakupovalni vodnik je intrigantno predstavljena sezonska napoved modnih trendov, ki nastaja v sodelovanju s slovenskimi trgovinami z oblačili in ponuja različne popuste ter druge ugodnosti.

Spletno mesto

Sodobno spletno mesto www.cosmopolitan.si ažurno objavlja vsebine, ki jih mora cosmopolitanka nujno izvedeti, še preden izide nova številka revije. Pokriva glavne teme: seks, razmerja, moški, moda, lepota, kariera, zdravje, aktualno, zvezde in Cosmo horoskop. Pomembno področje je tudi aktiven spletni forum, ki šteje veliko število zvestih in angažiranih uporabnic.cosmopolitan.si

Družbeni mediji

Komunikacija na spletu že dolgo ni več enosmerna, pri čemer so bistveno vlogo odigrali prav družbeni mediji. Z uporabniki se pogovarjamo, jih obveščamo in sprašujemo za mnenje na različne načine. Cosmopolitan je prisoten na Facebooku in Twitterju ter na Instagramu.

Na Facebooku je prisotna skupnost bralk, ki so blagovni znamki zveste in s katerimi se lahko pogovarjamo. Je tudi vir podatkov, saj se privrženci odzivajo na objave, vprašanja in provokacije. Videz strani prikazuje življenje cosmopolitanke, prikazno sliko redno menjamo in tako nakazujemo nove projekte.

Twitterjev profil preslikava vsebine s Facebookovih strani, bolj aktiven postane v času večjih Cosmo dogodkov. Videz profila se spreminja skladno z novo izdajo revije.

Marca 2013 smo vzpostavili tudi profil na Instagramu cosmopolitansi, saj ta platforma za polaroidno obdelavo fotografij postaja učinkovit medij, s katerim dosegamo novo občinstvo.

S soncem obsijan novi Cosmo! #cosmotahip #divjepoletje #kaleycuoco #novastevilka #nespreglej #cosmovekajtatrenutekpotrebujes

A photo posted by Cosmopolitan Slovenija (@cosmopolitansi) on May 26, 2016 at 12:47am PDT

Dogodki

Tek v petkah je že tradicionalno vsako jesen v Ljubljani. Zanimanje zanj iz leta v leto narašča, vsako leto se povečuje število tekačic in gledalcev, dogodek pokrivajo številni domači mediji.cosmopolitan tek v petkahcosmopolitan tek v petkahcosmopolitan tek v petkah

Cosmo ski opening je enkrat na leto, navadno novembra ali decembra. V Schladmingu preživimo nepozabni smučarski dan s kopico dodatnih aktivnosti.

cosmo ski openingcosmo ski openingcosmo ski opening

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri