Vodilna revija za mlade ženske na svetu. Sproščeno in odprto o odnosih, seksu, zdravju, karieri, razvoju osebnosti, znanih osebah, modi ter lepoti. Izide zadnji četrtek v mesecu.

Cosmopolitan je revija za inteligentna, zabavna in neustrašna dekleta, ki od življenja pričakujejo veliko. Želijo biti urejena, slediti zadnjim modnim in lepotnim smernicam, imeti dobro kariero, družino, Cosmo pa jim kot najboljša prijateljica pokaže, da imajo v življenju lahko čisto vse, česar si zaželijo. Revija se na odgovoren in hkrati zabaven način loti čisto vsake teme, ki je zanimiva za sodobno žensko, poleg revije pa lahko bralke Cosmopolitan spremljajo tudi na spletni strani in družabnih medijih.

Revija v tiskani in elektronski izdaji

Izide vsak zadnji četrtek v mesecu.

Cosmopolitan je priročnik za življenje, v katerem bralke in bralci najdejo najnovejše trende in vsebine, iz katerih črpajo navdih za življenje. Brez dlake na jeziku spregovori o najbolj kočljivih vidikih medsebojnih odnosov in seksu, ponuja lepotne in modne smernice ter s praktičnimi nasveti za vsakdanje življenje sodobne mlade ženske in kontaktnimi rubrikami uteleša duh današnjega časa.

Spletno mesto

Sodobno spletno mesto cosmopolitan.si ažurno objavlja vsebine, ki jih mora cosmopolitanka nujno izvedeti, še preden izide nova številka revije. Pokriva glavne teme: seks, razmerja, moški, moda, lepota, kariera, zdravje, aktualno, zvezde in Cosmo horoskop. Pomembno področje je tudi aktiven spletni forum, ki šteje veliko število zvestih in angažiranih uporabnic.

Tek v petkah je že tradicionalno vsako jesen v Ljubljani. Zanimanje zanj iz leta v leto narašča, vsako leto se povečuje število tekačic in gledalcev, dogodek pokrivajo številni domači mediji.

Cosmo ski opening je enkrat na leto, navadno novembra ali decembra. V Schladmingu preživimo nepozabni smučarski dan s kopico dodatnih aktivnosti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri