Vodilna revija za mlade ženske na svetu. Sproščeno in odprto o odnosih, seksu, zdravju, karieri, razvoju osebnosti, znanih osebah, modi ter lepoti. Izide zadnji četrtek, vsak drugi mesec.

Cosmopolitan je revija za inteligentna, zabavna in neustrašna dekleta, ki od življenja pričakujejo veliko. Želijo biti urejena, slediti zadnjim modnim in lepotnim smernicam, imeti dobro kariero, družino, Cosmo pa jim kot najboljša prijateljica pokaže, da imajo v življenju lahko čisto vse, česar si zaželijo. Revija se na odgovoren in hkrati zabaven način loti čisto vsake teme, ki je zanimiva za sodobno žensko, poleg revije pa lahko bralke Cosmopolitan spremljajo tudi na spletni strani in družabnih medijih.

Revija v tiskani in elektronski izdaji

Izide zadnji četrtek, vsak drugi mesec.

Cosmopolitan je priročnik za življenje, v katerem bralke in bralci najdejo najnovejše trende in vsebine, iz katerih črpajo navdih za življenje. Brez dlake na jeziku spregovori o najbolj kočljivih vidikih medsebojnih odnosov in seksu, ponuja lepotne in modne smernice ter s praktičnimi nasveti za vsakdanje življenje sodobne mlade ženske in kontaktnimi rubrikami uteleša duh današnjega časa.

Spletno mesto

Sodobno spletno mesto cosmopolitan.si ažurno objavlja vsebine, ki jih mora cosmopolitanka nujno izvedeti, še preden izide nova številka revije. Pokriva glavne teme: seks, razmerja, moški, moda, lepota, kariera, zdravje, aktualno, zvezde in Cosmo horoskop.

Spletno mesto Cosmopolitan smo nadgradili s Cosmo Podcasti, ki obravnavajo aktualne tematike sodobnih žensk. Z gosti in gostjami se pogovarjamo o karieri, razmerjih, modi, seksu in življenju nasploh.

Enkrat tedensko izdamo tudi e-novice – elektronski mejling spletnega uredništva Cosmopolitan z izborom najboljših člankov preteklega tedna. E-novice Cosmopolitan prejemajo naročnice brezplačno.

Družbeni mediji

Cosmopolitan se s svojimi bralkami povezuje tudi na družbenih omrežjih Facebook, Twitter, Instagram in Tik Tok. Objave na Cosmopolitan profilih so navdihujoče, zabavne in poučne.

Ustvarile smo tudi posebno Instagram skupino Cosmo Gang Slovenija – lahko se ji pridružiš tudi ti in postaneš aktivna članica naše »tolpe«!