Mesto odličnih zgodb

Metropolitan.si je informativno-mnenjsko spletno mesto za bralce, ki jih zanima aktualno družbeno dogajanje in ki stremijo k prebiranju dobrih zgodb, poglobljenih člankov, zanimivih intervjujev ter preverjenih vsebin s področja življenjskega sloga. Metropolitan dvakrat letno izide tudi v tiskani obliki, kot samostojna izdaja.

Spletno mesto

Ponaša se s prispevki odličnih avtorjev, strokovnjakov in kolumnistov, ki s svojim pisanjem svetujejo, navdihujejo, zabavajo in spodbujajo k premisleku.

Metropolitan je hkrati stičišče blagovnih znamk Cosmopolitan, Sensa, Elle, Avtomagazin, Aktivni.si in Govori.se, ki jih na spletu in v tisku izdaja medijska hiša Adria Media Ljubljana.

Revija v tiskani izdaji

Metropolitan dvakrat letno izide tudi v tiskani obliki, kot samostojna izdaja. Vsebine posamezne številke so tematsko obarvane glede na trenutno aktualno dogajanje ali sezono. Revija Metropolitan je namenjena vsem bralcem in bralkam, ki cenijo kakovostno vsebino, preverjene informacije in zanimive sogovornike.

Družbeni mediji

Metropolitan se s svojimi bralci povezuje tudi na družbenih omrežjih Facebook, Twitter, Instagram, TikTok in Threads. Našim sledilcem ponujamo dostop do najbolj branih spletnih vsebin ter jih vabimo k razmisleku o aktualnih temah.