Najbolj obiskano spletno mesto za aktivni življenjski slog. Strokovne vsebine in nasveti o športu, zdravju, prehrani, odnosih, psihologiji in motivaciji – predstavljene na poljuden način.

Aktivni.si je spletno mesto za moške in ženske vseh starosti, ki živijo aktivno življenje. Je glasnik zdravja, gibanja, uravnotežene prehrane, dobrega počutja in pozitivnega duha. Posebno dodano vrednost vsebinam dajo video vadnice in nasveti priznanih strokovnjakov s številnih področij. V okviru spletnega mesta poteka tudi akcija Tečemo skupaj, ki povezuje vse tekaške navdušence.

Spletno mesto

Spletno mesto www.aktivni.si dnevno objavlja zanimive in relevantne vsebine za vse, ki živijo aktivno ali to šele začenjajo. Pomembno področje je tudi sodelovanje s številnimi strokovnjaki, katerih nasveti in odgovori na konkretna vprašanja krepijo kredibilnost informacij na spletnem mestu.

Revija v tiskani izdaji

Aktivni občasno izide tudi v tiskani obliki, kot priloga ostalim edicijam ali kot samostojna izdaja. Vsebine posamezne številke so prilagojene aktualni športni sezoni, ki prihaja. Revija Aktivni je namenjena vsem športnikom, rekreativcem in tistim, ki bi to radi postali, pa še niso našli prave motivacije.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri