Najbolj obiskano spletno mesto za aktivni življenjski slog. Strokovne vsebine in nasveti o športu, zdravju, prehrani, odnosih, psihologiji in motivaciji – predstavljene na poljuden način.

Aktivni.si je spletno mesto za moške in ženske vseh starosti, ki živijo aktivno življenje. Je glasnik zdravja, gibanja, uravnotežene prehrane, dobrega počutja in pozitivnega duha. Posebno dodano vrednost vsebinam dajo video vadnice in nasveti priznanih strokovnjakov s številnih področij.

Spletno mesto

Spletno mesto www.aktivni.si dnevno objavlja zanimive in relevantne vsebine za vse, ki živijo aktivno ali to šele začenjajo. Pomembno področje je tudi sodelovanje s številnimi strokovnjaki, katerih nasveti in odgovori na konkretna vprašanja krepijo kredibilnost informacij na spletnem mestu. Enkrat tedensko izdamo tudi e-novice – elektronski mejling Aktivni.si z izborom najboljših člankov preteklega tedna. E-novice Aktivni.si prejemajo naročniki brezplačno.

Družbeni mediji

Aktivni.si se s svojimi bralkami in bralci povezuje tudi na družbenih omrežjih Facebook, Twitter in Instagram. Svoje sledilce spodbujamo k aktivnemu preživljanju prostega časa in jim svetujemo – tudi s pomočjo številnih zunanjih strokovnjakov. Poudarek je na vsebinah s področja zdravja, gibanja, prehrane, dobrega počutja in pozitivnega duha.