Najbolje prodajana modna revija na svetu. Za optimistične, neodvisne in modno ozaveščene ženske. Izhaja vsak drugi petek vsaka dva meseca.

Največja modna revija s 46 izdajami po svetu navdihuje ženske, da raziskujejo in slavijo svoj slog v vseh vidikih svojega življenja. Bralcem prinaša zanimive teme o modi, lepoti in življenjskem slogu ter jih spodbuja, da razvijajo svojo osebno moč.

Revija v tiskani in elektronski izdaji

Je revija o življenjskem slogu, s poudarkom na modi. Ustvarja in živi trende, hkrati pa bralcem ponuja sveže sezonske ideje s področja mode. 

Priloge

V prilogi Trendi so vse modne smernice zbrane na enem mestu. Priloga je namenjena vsem, ki cenijo informacije o odličnem stilu, kar bralke Elle zagotovo so. Priloga trendi izide dvakrat na leto, marca in septembra.

Vsi, ki si želijo olepšati podobo svojega doma z majhnimi posegi ali ga v celoti obnoviti, bodo našli kopico idej in nasvetov v prilogi Elle Decoration. Priloga Elle Decoration izide dvakrat na leto, aprila in novembra.

Spletno mesto

Spletno mesto elle.si je prostor za modne navdušenke, živahne svetovljanke in ljubiteljice lepega. Na njem so dnevno objavljeni modni trendi, dizajn in lepotne novičke ter zanimiva mnenja na blogu.

Enkrat tedensko izdamo tudi e-novice – elektronski mejling spletnega uredništva Elle z izborom najboljših člankov preteklega tedna. E-novice Elle prejemajo naročnice brezplačno.

Družbeni mediji

Elle se s svoji bralkami povezuje tudi na družbenih omrežjih Facebook, Twitter in Instagram. Posvečamo se modi, lepoti in dekorju ter našim sledilkam pomagamo z nasveti za lepše življenje.