Elle

Elle je najbolje prodajana modna revija na svetu. Namenjena je pozitivno mislečim, optimističnim in modno ozaveščenim ženskam, ki same odločajo o svojih življenjskih ciljih. Predstavlja novosti s pomočjo trendov v modi in lepoti ter izraža stanje duha, ki povzema sodobno žensko, z njo deli ideale in jo navdušuje.

Revija v tiskani in elektronski izdaji

Izide vsak drugi petek v mesecu.

Je revija o življenjskem slogu, s poudarkom na modi. Ustvarja in živi trende, hkrati pa bralcem ponuja sveže sezonske ideje s področja mode. 

Tiskano izdajo lahko naročite na povezavi v okvirčku "Spletni nakup", več o elektronski različici si preberite na www.adriamedia.si/magzter.

elle

Priloge

V prilogi Trendi so vse modne smernice zbrane na enem mestu. Priloga je namenjena vsem, ki cenijo informacije o odličnem stilu, kar bralke Elle zagotovo so. Priloga trendi izide dvakrat na leto, marca in septembra.

Aktivni je priloga za vse aktivne in tiste, ki to načrtujejo. Napotki, nasveti in navodila za začetnice in aktivne športnice. Še zmeraj velja rek zdrav duh v zdravem telesu, pa tudi nasvetov, kako pokuriti odvečne kalorije, ni nikoli preveč. Priloga izide trikrat letno, ob začetku novega letnega časa in s tem povezanih šprtnih aktivnosti: aprila, junija in septembra.

Vsi, ki si želijo olepšati podobo svojega doma z majhnimi posegi ali ga v celoti obnoviti, bodo našli kopico idej in nasvetov v prilogi Elle Decoration. Priloga Elle Decoration izide dvakrat na leto, aprila in novembra.

Čas je zlato, tako v prenesenem kot pravem pomenu te besede. V prilogi Ure je predstavljen vsakoletni izbor najodličnejših ur, ki tako dragoceno merijo vaš čas. Priloga Ure izide novembra.

Samostojna priloga Fashion Week izide dvakrat na leto po dogodku Fashion Week kot t. i. 'lookbook' oz. pregled tedna mode.

Zaposlene mlade mame v specializirani vsebini Elle Junior za svoje malčke najdejo najnovejše modne trende, uporabno kozmetiko in najbolj vroče novice. Priloga Junior izide dvakrat na leto.

Ob začetku novega šolskega leta izide Šolska priloga, ki vsebuje informacije o vsem, na kar morate biti pozorni pri vašem šolarju. Od izbire oblačil in šolskih potrebščin, do zdrave prehrane, soočanja s stresom in izbire obšolskih dejavnosti. Priloga izide konec avgusta oz. začetek septembra. 

Spletno mesto

Spletno mesto www.elle.si je prostor za modne navdušenke, živahne svetovljanke in ljubiteljice lepega. Na njem so dnevno objavljeni modni trendi, dizajn in lepotne novičke ter zanimiva mnenja na blogu.elle.si

Družbeni mediji

Komunikacija na spletu že dolgo ni več enosmerna, pri čemer so bistveno vlogo odigrali prav družbeni mediji. Z uporabniki se pogovarjamo, jih obveščamo in sprašujemo za mnenje na različne načine. Elle je prisotna na Facebooku, Twitterju, Instagramu in Pinterestu.elle pinterest slovenijaelle instagram

Dogodki

Že tradicionalni Fashion Week se je uspešno uvrstil na koledar obveznih modnih dogodkov. Poteka se dvakrat na leto v Ljubljani (aprila in oktobra). Več na: www.adriamedia.si/dogodki/fashion-week.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri