Zagrabi priložnost in postani del radovedne, mlade in ambiciozne ekipe Metropolitan.si

Zagrabi priložnost in postani del radovedne, mlade in ambiciozne ekipe Metropolitan.si (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo

Zagrabi priložnost! V mladem, svežem, energičnem uredništvu Metropolitan.si iščemo okrepitve. Bi rad ob kavici klepetal z Janom Plestenjakom? Pisal članke, ki jih še nihče do zdaj ni? Znane Slovence spraševal tisto, kar jih nihče drug ne upa?

Iščeš nove izzive? Mi iščemo tebe. Radovedno, prodorno, drzno in igrivo pišočo osebo.

Zaradi povečane potrebe po novinarjih - ker se po svetu in Sloveniji dogaja vedno več in vedno hitreje - imamo priložnost zate.

Prijavi se!

Iščemo ambiciozne in razgledane sodelavce za novinarsko delo.

Te zanima določeno področje ali kar vse?

Si rad na tekočem o dogajanju okoli sebe in vedno želiš zadevi priti do konca? Imaš Facebook, Instagram, TikTok, Twitter in veš, kaj je to engagement? Želiš javnost obveščati o najzanimivejših in najpomembnejših zadevah, ki se dogajajo v tvojem domačem kraju, v Sloveniji in po svetu? Si samoiniciativen, natančen, fleksibilen in pozitiven?

Postani del mlade, zagnane in kreativne ekipe

PREDSTAVI SE NAM! Pokaži svojo inovativnost in nam pošlji video, story, FB post, članek ... In dokaži, da že samo prijavo na novo delovno mesto jemlješ resno in da znaš izstopati iz množice.

Ekipa zabavnih, drugače mislečih in razgledanih posameznikov v svojo redakcijo vabi izkušene posameznike, ki jih zanima novinarsko in uredniško delo. In tiste, ki jim nikoli ni dolgčas.

Se vidimo kmalu!

P. S. S pisanjem lahko začneš takoj. Z nami si boš delil svetlo prenovljeno pisarno s pogledom na park Tivoli, Šmarno goro in visoko vzpenjajočo najvišjo stolpnico v Ljubljani.

Prijave s kreativno predstavitvijo, življenjepisom, videom, letakom, karkoli z opisom dosedanjih izkušenj sprejemamo na zaposlitev@adriamedia.si.