StellarBeat - virtualni festival z vrhunskimi DJ zvezdami

Skupaj z organizatorji največjega elektronskega festivala v Sloveniji, StellarBeat Music Festival smo preko naših digitalnih kanalov uporabnikom omogočili enkratno glasbeno poslastico - 3-dnevni virtualni festival, na katerem je nastopilo 12 vrhunskih DJ-jev iz kar 10-ih držav.

Claptone, David Morales, Burak Yeter, Fernanda Martins in drugi izjemni DJ-i so omogočili brezplačen virtualni festival za vse, ki v času korona epidemije pogrešajo kakovostne glasbene dogodke.

Če ste festival zamudili, si ga lahko še zmeraj ogledate na platformi Facebook in YouTube kanalu MUSIC: ON | StellarBeat virtual adventure

PRIPOROČAMO!

3-dnevna virtualna misija MUSIC: ON je potekala na več kot 15-ih Facebook profilih, kjer so vsak večer – do 17. do 19. aprila – nastopili 4 vrhunski DJ-ji. Organizatorji so tri večere tudi žanrsko razdelili ter tako razveselili ljubitelje techna, oboževalce tech-house in house glasbe ter privržence EDM-a. Nepozabna virtualna misija je izplula vsak večer ob 19. uri, vmes pa so oboževalci lahko neprestano plesali z vrhunskimi DJ-ji, se v komentarjih družili s prijatelji in za trenutek pozabili na trenutno stanje. 

Virtualni festival je gostil DJ zvezde, ki so StellarBeat Music Festival že obiskali v preteklih treh letih ali pa se festivalu pridružujejo letos. Tako so lahko oboževalci spremljali Mladena Tomica, Fernando Martins, AFEKT Music, Claptone-a, Buraka Yeterja in Mahmuta Orhana, ki so polnili festivalsko vzdušje z odlično glasbo lansko poletje na tretji ediciji StellarBeat: The Journey Beyond. Svoje pozitivne vibracije sta širila tudi Paolo Barbato in David Morales, ki sta pustolovce razveselila na StellarBeat: New Horizon, zaradi tehničnih težav pa se virtualni misiji na koncu ni mogel pridružili kapetan in glavni DJ prvega festivala leta 2017, StellarBeat. Mission One, Fedde Le Grand, ki pa je obljubil, da bo svoj zamujeni prenos V ŽIVO nadoknadil. Tokrat pa je oboževalcem poslal svoj najnovejši DJ set, ki ga je ekipa StellarBeat podkrepila z odličnimi posnetki preteklega festivala. Vsem skupaj so se pridružili še trije izvajalci, ki bodo zabavali pustolovce na četrti ediciji festivala StellarBeat: The Sphere of Time. Prvi večer sta tako nastopili ženski techno velesili Miss Monique in Nusha, na zaključni večer pa je oboževalce zabaval DJ VIZE

V treh večerih je virtualna misija dosegla več kot milijon ljudi v preko 90-ih državah. Da so oboževalci elektronske glasbe že zelo pogrešali odlično zabavo pa ponazarja tudi več kot 6 tisoč komentarjev, ki so jih pustili na več kot 15-ih profilih Facebook, kjer se je predvajal virtualni festival. Posnetki festivala so sedaj na voljo tudi na YouTube kanalu MUSIC: ON | StellarBeat virtual adventure, da si lahko vsi pripravite svojo zvezdno zabavo kjerkoli in kadarkoli. 

Glasba, kot zdravilo v težkih časih 

Širjenje virusa COVID-19 je ustavilo ves svet in edini način za njegovo ustavitev je socialna distanca in izolacija, ravno ko ljudje najbolj potrebujejo spodbudne besede in podporo svoje skupnost.  Zdaj, bolj kot kadarkoli prej, lahko glasba pomaga s svojo neverjetno močjo povezovanja ljudi. Je neverjeten združevalec, ki tudi neznancem daje neko skupno točko, jih zbliža in jim pomaga, da se združijo kot skupnost. 

Virtualni festival je eden največjih on line glasbenih projektov v Sloveniji, saj so se mu pridružili številni partnerji, ki so se našli v pozitivnem sporočilu projekta. Odlično glasbo so preko svojih kanalov pomagali širiti: Adria Media Ljubljana, ki pod svojo streho združuje Cosmopolitan, Playboy, Elle, Metropolitan … ter HITRadio Center, Petrol, Mbills in Eventim.