Moja diagnoza - prvi digitalni medicinski priročnik

www.moja-diagnoza.si
www.moja-diagnoza.si

Predstavljamo vam zdravstveno aplikacijo Moja diagnoza, ki pomeni pomembno novost na področju digitalizacije medicinskih storitev. Uporabnikom omogoča, da lahko na podlagi 48 najpogostejših simptomov sami izdelajo informativno diagnozo.

Spletna in mobilna aplikacija Moja diagnoza je celovit digitalni medicinski priročnik, zasnovan v sodelovanju z zdravstvenimi strokovnjaki – je inovativen, moderen in informa­tiven izdelek, enostaven za uporabo, dostopen kjerkoli in kadarkoli.
Dodatno je znotraj aplikacije vzpostavljena tudi možnost posveta z zdravnikom specialistom. 

Adria media Ljubljana, pod vodstvom Tomaža Drozga, nastopa kot medijski partner in izvajalec projekta Moja diagnoza, pri katerem sodelujeta tudi:
- prim. mag. Dorijan Marušič, dr. med., spec. internist, svetovalec v podjetju Mea diagnosis in nekdanji zdravstveni minister ter
- mag. Boris Krajačič, dr. med., spec. kardiologije, vaskularne in interne medicine, svetovalec v podjetju Mea diagnosis. 

Partnerja aplikacije Moja diagnoza sta podjetje A1 Slovenija in zavarovalnica Generali. 

Spoznajte zdravstveno aplikacijo Moja diagnoza na www.moja-diagnoza.si in se naročite na boljše zdravje. Uporaba storitve je za vse uporabnike prvih 14 dni brezplačna.