Pozor, Hud Job že tretjič!

Pred nami je že tretji razpis za mlade novinarje, fotografe, grafične oblikovalce in spletne novinarje/urednike družbenih medijev.

Od 10. februarja do 10. marca bomo zbirali prijave za zgoraj naštete profile. Tiste, ki nas bodo prepričali s svojimi prijavami, bomo povabili na razgovor. V začetku aprila bomo izmed vseh teh izbrali 4 finaliste, ki bodo tri mesece delali v naši medijski hiši pod vodstvom izkušenih mentorjev. Novinar, fotograf, grafični oblikovalec in spletni novinar/urednik družbenih medijev bodo sodelovali in delovali kot tim, hkrati pa se bo moral vsak posebej dokazati na svojem področju. V sodelovanju z različnimi pokrovitelji jih čakajo zanimivi projekti, skozi katere se bodo kalili in bogatili svoje znanje in izkušnje. Spoznali in spremljali pa jih boste lahko tudi preko bloga, ki ga bo vsak od njih pisal tekom celotnega projekta.

Če se bodo po treh mesecih dela izkazali, obstaja možnost, da koga izmed njih povabimo k nadaljnjemu sodelovanju, glede na takratne potrebe AM Ljubljana. V vsakem primeru pa bodo lahko obogatili svoj življenjepis z novimi delovnimi izkušnjami.

Več o trenutno aktualnem razpisu na http://www.cosmopolitan.si/hudjob/.