Podarite naročnino na revijo!

Podarite naročnino na revijo! (foto: Photo by Ian Schneider on Unsplash) Photo by Ian Schneider on Unsplash

Izkoristite praznične popuste in naročite vašo najljubšo revijo zase ali kot darilo za svoje najdražje.

Poleg rednih popustov na naročnino, sta v decembru na voljo dve posebni akciji. Prva je za člane Tuš kluba, ki lahko izkoristijo kar 30% popust, druga pa je akcija za imetnike darilnih bonov SelectCard, ki lahko izberejo naročnino na eno izmed 12 revij.

Akcija Tuš klub

V akciji so na voljo vse revije založniške hiše AM Ljubljana. Popust izkoristite tako, da izpolnite spletni obrazec in v polje "Tuš klub kartica" vpišete številko svoje članske izkaznice. Nato boste na vaš e-naslov (ali hišni naslov) prejeli navodila za plačilo s položnico oz. bančnim nakazilom.

Tuš klub popust je na voljo samo uporabnikom Tuš klub kartic.

Darilni bon SelectCard

Darilni boni SelectCard so vam na voljo na prodajnih mestih vseh večjih trgovcev v Sloveniji. Darilni bon lahko unovčite tako, da izpolnite spletno naročilnico za izbrano revijo in v polje SeletcCard vpišete kodo bona.

Paketi SelectCard v vrednosti 25 EUR vključujejo naročnino na izbrano revijo, odločate pa se lahko med 12 različnimi paketi.

Knjižica z naročninami na revije je lahko popolno darilo za vse, ki želijo sebi ali svojim najbližjim podariti darilo, ki jih bo razveseljevalo dlje. Revije, vključene v paketu, pa boste vi ali vaši obdarjenci prejemali na dom do izteka naročnine.

Več informacij o ponudbi in seznam prodajnih mest preverite na spletni strani www.selectbox.si.