ELLE Style Awards 2019

ELLE Style Awards 2019 (foto: arhiv Elle) arhiv Elle

Revija ELLE Slovenija je že šesto leto podelila nagrade za najboljše kreativne dosežke in stil. V Mestnem muzeju Ljubljana so se zbrali ustvarjalci, ki jih ni mogoče prezreti, ikone življenjskega stila, kreativni esteti in opazne osebnosti. 

Med letošnje nominirance za prestižne nagrade so se uvrstili tisti posamezniki, katerih življenjski stil je navdih, občutek za lepoto pretanjen in njihova kreativnost brez meja. Od mode, glasbe, igralskega sveta in baleta do visoke kulinarike.


Uredništvo je nagrade podelilo v osmih kategorijah: Elle modni oblikovalec – Petja Zorec, Elle nagrada za trajnostni pristop – Equa, Elle ženska – Iva Krajnc Bagola, Elle moški – DJ Mike Vale, Elle medijski obraz – Katarina Čas, Elle mladi talent – Alja Horvat, Elle gurme – Jorg Zupan in Elle nagrada za življenjsko delo – Alan Hranitelj. 

Revija Elle je najbolje prodajana modna revija s 45 tiskanimi izdajami in 37 spletnimi stranmi po vsem svetu. Založniška hiša Adria Media Ljubljana revijo Elle na slovenskem trgu izdaja vse od leta 2005, od leta 2012 pa pod okriljem te znamke pripravlja tudi prestižni letni dogodek Elle Style Awards.