Cosmo Influencer Awards 2019

Cosmo Influencer Awards 2019 (foto: Saša Aleksandra Prelesnik) Saša Aleksandra Prelesnik

Uredništvo revije Cosmopolitan Slovenija je 5. 11. 2019 v Mestnem muzeju Ljubljana v okviru 3. Blogerske konference prvič v zgodovini podelilo priznanja Cosmopolitan Influencer Awards 2019.

Cosmo nagrade je blagovna znamka Cosmopolitan Slovenija podelila v petih kategorijah: moda, lepota, šport, življenjski slog in gourmet; prejele pa so jih osebnosti, ki v slovenskem prostoru veljajo za najbolj karizmatične in navdihujoče, ki svoje spletne sledilce vsak dan znova razvajajo z ustvarjalnimi vsebinami, jih učijo novih veščin, spodbujajo in jim stojijo ob strani kot prave spletne prijateljice. To so: Sanja Grohar, Lea Filipovič – Lepa Afna, Nuša Gnezda, Nika Erčulj in Ana Žontar Kristanc.

Vrhunec prireditve CosmoInfluencerAwards 2019, ki jo je povezoval David Urankar, je bila podelitev naziva Cosmo Influencer 2019, ki ga je prejela priljubljena slovenska glasbenica Nika Zorjan.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri