3. Cosmo konferenca z vodilom #jazSrečna

3. Cosmo konferenca z vodilom #jazSrečna (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek

Ker nam Cosmo bralke z velikim zanimanjem za članke o sreči in temah, kako postati in ostati srečna, kažejo, kako pomembna tema je to zanje, se je Cosmo odločil, da jim na njihovi poti do sreče stoji ob strani.

In ne samo Cosmo, tudi cela četa Slovenk in Slovencev, ki jim na tem področju zelo dobro uspeva.

Za 3. Cosmo konferenco smo pripravili dva sklopa predavanj, okroglih miz in delavnic, postregli smo z zelo zanimivimi tematikami s področja življenjskega sloga, mode, ljubezni in lepote.

Odgovarjali smo na vprašanja, kot so kako postati svoja najboljša različica, kako se obleči, da smo z le nekaj kosi v omari videti fantastično, kako se sprejeti točno takšni, kot smo (pa čeprav z nekaj kilogramčki preveč), kako tudi brez ličil izgledati fantastično, kdaj se izklopiti in si življenje organizirati tako, da bomo imeli občutek, da smo vsak dan na počitnicah, ter kaj potrebujemo, da lahko na Instagramu zgradimo blagovno znamko.

Z nami so bili: David Urankar, Sara Isakovič, Aljoša Bagola, Nina Štefe, Alja Perne, Nika Ambrožič Urbas, Jana Koteska, Anamaria Goltes, Lucija Čevnik, Ajda Hovnik Plešej, Kaja Berlot, Kaja Strniša, Branka Strniša, Anže Miklavec, Stella Korošec in Karin Velikonja.