narocnine@adriamedia.si 04 51 16 444

Listed prices are valid for subscribers from Slovenia only.
For more information about subscribtion, please contact us by e-mail narocnine@adriamedia.si or call +386 4 511 64 44.

Vse cene veljajo za naročnine na področju republike Slovenije.
Za informacije o naročnini za tujino nas prosimo kontaktirajte na naslov narocnine@adriamedia.si ali telefon 04 511 64 44.

Moje lepo stanovanje - 6-mesečna naročnina (3 izvodi)

6-mesečna naročnina (3 izvodi)
Redna cena:
8,97 €
Na zalogi
Cena s popustom:
8,07 €
Popust 10%
Cena »Tuš klub«:
6,28 €
Popust 30%

Oprema prostorov, pohištvo in uporabni nasveti. Vse je tu in še več. Revija, ki ponuja tisoč in eno rešitev za vaš dom bo vzpodbudila vaš kreativen jaz. Doma je namreč najlepše. Za sam-svoj-mojstre in potrebne idej.

Izide drugi petek, vsaka dva meseca.

MasterCard SecureCode, Verified by Visa
Naročilnica

Polja napisana z odebeljeno pisavo je potrebno obvezno izpolniti.

Op.: DŠ potrebujemo zaradi prejema darila.
V primeru plačila s kartico, boste po kliku na gumb "Naročilo" preusmerjeni na spletno mesto banke, kjer boste vpisali podatke o plačilni kartici in potrdili plačilo.
Podrobnosti plačevanja s plačilnimi karticami ...

MasterCard SecureCode, Verified by Visa

Tuš klub popust je na voljo samo uporabnikom Tuš klub kartic. Popust se obračuna pri izdaji računa oz. položnice. Popust je možno uveljaviti samo pri načinu plačila "S položnico / z bančnim nakazilom". Popusti se medsebojno izključujejo.

Splošni pogoji
Podrobnosti
  • Naročeni artikel boste prejeli po avtorizaciji plačila s strani naše naročniške službe. V primeru publikacij se pošlje prva izdana številka po plačilu.
  • Pri naročninah na publikacije je znesek poštnine in DDV že vračunan v ceno, pri ostalih izdelkih se morebiten strošek poštnine obračuna po ceniku Pošte Slovenije. V primeru nakupa ostalih izdelkov, ki niso publikacije, boste prejeli nadaljnja navodila najkasneje v roku enega delovnega dne od avtorizacije plačila.
  • Vse cene veljajo za naročnine na področju republike Slovenije. Za informacije o naročnini za tujino nas pokličite na 04 51 16 444 ali pišite na narocnine@adriamedia.si
  • »Tuš klub popust« se obračuna pri izdaji računa oz. položnice. Popust lahko uveljavite samo pri izbiri plačila »s položnico« in pri artiklih, kjer ni priloženega darila.
  • Popusti se medsebojno izključujejo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri