narocnine@adriamedia.si 04 51 16 444

Listed prices are valid for subscribers from Slovenia only.
For more information about subscribtion, please contact us by e-mail narocnine@adriamedia.si or call +386 4 511 64 44.

Vse cene veljajo za naročnine na področju republike Slovenije.
Za informacije o naročnini za tujino nas prosimo kontaktirajte na naslov narocnine@adriamedia.si ali telefon 04 511 64 44.

Lady - 3-mesečna naročnina (13 izvodov)

Lady 43/2017
Redna cena:
25,87 €
Na zalogi
Cena s popustom:
21,99 €
-15%

Lady – prva ženska revija

Revija Lady, prvi ženski tednik, se vrača v vsem svojem sijaju in obliki, ki je bralke navduševala zadnji dve desetletji in so jo zvesto spremljali vsak teden. S svojimi prijaznimi, radovednimi in provokativnimi zgodbami slavnih, ki so tako ali drugače v ospredju pozornosti, bo znova oživila zanimive znane Slovence, pa naj bodo to iz področja glasbe, filma, gledališča, televizije, športa, gospodarstva in politike.

Izidemo vsako sredo.

Naročilnica

Polja napisana z odebeljeno pisavo je potrebno obvezno izpolniti.

Op.: DŠ potrebujemo zaradi prejema darila.
Splošni pogoji
Podrobnosti
  • Naročeni artikel boste prejeli po avtorizaciji plačila s strani naše naročniške službe. V primeru publikacij se pošlje prva izdana številka po plačilu.
  • Pri naročninah na publikacije je znesek poštnine in DDV že vračunan v ceno, pri ostalih izdelkih se morebiten strošek poštnine obračuna po ceniku Pošte Slovenije. V primeru nakupa ostalih izdelkov, ki niso publikacije, boste prejeli nadaljnja navodila najkasneje v roku enega delovnega dne od avtorizacije plačila.
  • Vse cene veljajo za naročnine na področju republike Slovenije. Za informacije o naročnini za tujino nas pokličite na 04 51 16 444 ali pišite na narocnine@adriamedia.si
  • Popusti se medsebojno izključujejo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri