Adria Media

Adria Media Ljubljana je uveljavljena založniška hiša z dolgoletno tradicijo. Z rednim izdajanjem domačih in tujih blagovnih znamk revij se uvrščamo v vrh slovenskih revijalnih založnikov. Nenehno skrbimo za razvoj svojih blagovnih znamk, redno jih nadgrajujemo in dopolnjujemo, pri tem pa nas vodi načelo strokovnosti, napredka in profesionalnosti.

Tako so se skozi leti počasi a celostno izoblikovali različni samostojni komunikacijski kanali, ki se medsebojno dopolnjujejo v povezano celoto (t.i. 360 platforma). Pri tem se zavedamo posebnosti in zahtev posameznega kanala, zato za njegov razvoj in vsebinsko usmeritev skrbijo naši strokovnjaki in kreativne ekipe sodelavcev. Drugi temelj našega uspeha pa je vsebina naših medijev, prek katere gradimo pošten in vzajemen odnos z našimi bralci. Zavedamo se, da sta za zaupanje ljudi potrebni relevantnost in verodostojnost novinarskih in drugih vsebin.

Ponosni smo, da je osredotočen način dela pripomogel h kakovostnim odnosom tako z bralci kot s poslovnimi partnerji.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri