Pretresljive življenjske zgodbe in osebne izpovedi znanih in uspešnih Slovenk in Slovencev. Izide vsak drug četrtek.

Revija Story je zaupnica slavnih. Znani in uspešni Slovenci ji zaupajo svoje vesele in pretresljive življenjske zgodbe, delijo svoje vzpone in padce ter razkrivajo načrte za prihodnost. Je štirinajstdnevnik z najbogatejšo vsebino, saj poleg intervjujev, zgodb in novic iz sveta slavnih ponuja tudi najnovejše modne in lepotne trende in vas popelje na rdeče preproge doma in po svetu.

Revija v tiskani in elektronski izdaji

Izhaja ob četrtkih vsak drugi teden.

Znani, lepi, uspešni in bogati revijo spustijo globlje v svojo zasebnost, revija Story je njihova zaupnica. Bralci spoznavajo slavne še z njihove človeške plati, sledijo pa lahko tudi najnovejšim trendom s področja mode in lepote, na tekočem pa so tudi o vsem, kar se dogaja v glasbi, filmu, kulturi in na televiziji. 

Priloge

Zaposlene mlade mame v specializirani vsebini Junior za svoje malčke najdejo najnovejše modne trende, uporabno kozmetiko in najbolj vroče novice. Priloga Junior izide dvakrat na leto.

Ob začetku novega šolskega leta izide Šolska priloga, ki vsebuje informacije o vsem, na kar morate biti pozorni pri vašem šolarju. Od izbire oblačil in šolskih potrebščin, do zdrave prehrane, soočanja s stresom in izbire obšolskih dejavnosti. Priloga izide konec avgusta oz. začetek septembra.

Spletno mesto

Vsebne iz revije Story so predstavljene na spletnem mestu govori.se, ki si ga deli s 'sestrskimi' revijami Jana, Lady, in Nova. Na njem so dnevno objavljene zanimivosti in novice iz sveta znanih in prepoznavnih.

Posebni projekti

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri