Story

Revija Story je zaupnica slavnih. Znani in uspešni Slovenci ji zaupajo svoje vesele in pretresljive življenjske zgodbe, delijo svoje vzpone in padce ter razkrivajo načrte za prihodnost. Je tednik z najbogatejšo vsebino, saj poleg intervjujev, zgodb in novic iz sveta slavnih ponuja tudi najnovejše modne in lepotne trende.

Revija v tiskani in elektronski izdaji

Izide vsak četrtek.

Znani, lepi, uspešni in bogati revijo spustijo globlje v svojo zasebnost, revija Story je njihova zaupnica. Bralci spoznavajo slavne še z njihove človeške plati, sledijo pa lahko tudi najnovejšim trendom s področja mode in lepote, na tekočem pa so tudi o vsem, kar se dogaja v glasbi, filmu, kulturi in na televiziji. 

Tiskano izdajo lahko naročite na povezavi v okvirčku "Spletni nakup", več o elektronski različici si preberite na www.adriamedia.si/magzter.

story

Priloge

Aktivni je priloga za vse aktivne in tiste, ki to načrtujejo. Napotki, nasveti in navodila za začetnice in aktivne športnice. Še zmeraj velja rek zdrav duh v zdravem telesu, pa tudi nasvetov, kako pokuriti odvečne kalorije, ni nikoli preveč. Priloga izide trikrat letno, ob začetku novega letnega časa in s tem povezanih šprtnih aktivnosti: aprila, junija in septembra.

Samostojna priloga Fashion Week izide dvakrat na leto po dogodku Fashion Week kot t. i. 'lookbook' oz. pregled tedna mode.

Zaposlene mlade mame v specializirani vsebini Junior za svoje malčke najdejo najnovejše modne trende, uporabno kozmetiko in najbolj vroče novice. Priloga Junior izide dvakrat na leto.

Ob začetku novega šolskega leta izide Šolska priloga, ki vsebuje informacije o vsem, na kar morate biti pozorni pri vašem šolarju. Od izbire oblačil in šolskih potrebščin, do zdrave prehrane, soočanja s stresom in izbire obšolskih dejavnosti. Priloga izide konec avgusta oz. začetek septembra.

Spletno mesto

Vsebne iz revije Story so predstavljene na spletnem mestu govori.se, ki si ga deli s 'sestrskima' revijama Nova in Lea. Na njem so dnevno objavljene zanimivosti in novice iz sveta znanih in prepoznavnih.govori.se

Družbeni mediji

Komunikacija na medmrežju že dolgo ni več enosmerna, pri čemer so bistveno vlogo odigrali prav družbeni mediji. Z uporabniki se pogovarjamo, jih obveščamo in sprašujemo za mnenje na različne načine. Story je preko govori.se prisotna na Facebooku in Twitterju.govori.se facebook

Dogodki

Story akademija je dogodek, na katerem strokovnjaki s področja lepote svoje znanje delijo z udeleženci. Obiščejo jo vsi, ki želijo spoznati trike strokovnjakov s področja prehrane, urejanja pričeske in nohtov ter ličenja. V enem dnevu se zvrstijo predavanja o prehrani, delavnice o ličenju, pričeskah in urejanju nohtov.story akademijastory akademijastory akademija

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri