Plugin magazine

PLUGIN je mednarodni projekt. Gre za medij za sodobnega človeka: spletna stran ter tiskana in digitalna različica revije, podprte s prisotnostjo v družbenih medijih.

Revija v tiskani in elektronski izdaji

Izide štirikrat letno.

Revija Plugin magazine je namenjena bralcem, ki si želijo ekološko ozaveščenega življenjskega sloga, a se pri tem ne želijo odpovedati sodobni tehnologiji in udobju, ki ga ta ponuja. Vsebina temelji na bogatih in zanimivih zgodbah, ki so veliko več kot le suhoparno navajanje dejstev in poučevanje bralca. So zanimive in zabavne, a hkrati informativne.

Seveda niso omejene le na najopaznejši del takšnega življenjskega sloga – priključne hibride in električne avtomobile. Plugin magazine se posveča tudi drugim oblikam mobilnosti ter sodobnemu življenjskemu slogu. Oblikovanje in arhitektura, hrana, moda in potovanja so pomembni deli vsebine, seveda predstavljeni na Pluginov, eko način.

 

Spletno mesto in družbeni mediji

Plugin magazine seveda ni le tiskana revija. Je tudi medij, ki ga lahko berete na tablici ali računalniku, seveda z vsemi večpredstavnostnimi vsebinami, ki sodijo v takšno digitalno izdajo. V času med izidi tiskane in digitalne revije pa bomo za vedno sveže informacije poskrbeli na spletnem mestu plugin-magazine.si.

Na spletnem mestu so vedno sveže novice z vseh področij, ki jih bralci najdejo v reviji. Tu je še katalog vseh električnih in priključno-hibridnih vozil na trgu, zemljevid polnilnih postaj in še in še. Spletno mesto Plugin Magazina predstavlja obvezno dnevno branje vseh, ki jih zanima ekološki, sodoben in udoben način življenja.

Plugin magazine lahko spremljate tudi na družbenih omrežjih Facebook in Twitter.

PLUGIN Magazine

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri