Playboy

Playboy je vse, kar moške zabava. Hedonisti spremljajo zanimive članke o hrani, športnih avtomobilih, predolgih jahtah in potovanjih po vsem svetu. In kajpada ženskah. Domačih in tujih, razgaljenih in čudovitih. Kot je čudovito življenje. Izhaja od leta 2001.

Revija v tiskani izdaji

Izide vsak drugi petek v mesecu.

Svetovno poznana in uveljavljena revija poleg privlačnih fotografij, tipičnih zanjo, ponuja tudi kakovostno branje, pri čemer so prav gotovo omembe vredni odmevni intervjuji z uspešnimi in zanimivimi predstavniki moškega spola.

Tiskano izdajo lahko naročite na povezavi v okvirčku "Spletni nakup". Playboy Slovenija je na voljo tudi v tržnici digitalnih publikacij Zinio.

Playboy Slovenija

Priloge

Za skiperje, nedeljske jadralce in tiste, ki se pustijo zapeljati. S katero izmed odličnih jadrnic (ali lepih žensk na njihovem krovu), jaht in gliserjev, opisanih v tej posebni izdaji, seveda. Priloga Playboat izide maja.

Testi smuči prihajajoče smučarske sezone, in to še preden sneg pobeli pobočja. Priloga Karving magazin izide oktobra.

Čas je zlato, tako v prenesenem, kot pravem pomenu te besede. V prilogi Ure je predstavljen vsakoletni izbor najodličnejših ur, ki tako dragoceno merijo vaš čas. Priloga Ure izide novembra.

Koledar s tipičnimi podobami Playboy žensk kot deklet meseca mora imeti vsak moški. Koledar izide decembra.

Spletno mesto

Spletno mesto www.playboy.si je vsebinsko in slikovno bogato. Obiskovalci lahko poleg ažurnih vsebin, napovedi dogodkov in pregledov novic pregledajo tudi arhiv intervjujev, fotografij vseh slovenskih Playboyevih deklet in pokukajo v zakulisja snemanj fotoreportaž.Playboy Slovenija

Družbeni mediji

Komunikacija na spletu že dolgo ni več enosmerna, pri čemer so bistveno vlogo odigrali prav družbeni mediji. Z uporabniki se pogovarjamo, jih obveščamo in sprašujemo za mnenje na različne načine. Playboy je prisoten na Facebooku in Twitterju.@PBSlovenija

Dogodki

Playboyevo dekle leta

Vsako leto je v počastitev vsem Playboyevim dekletom organiziran dogodek Playboyevo dekle leta, kjer izmed dvanajstih 'playmate' deklet eni pripade prestižen naslov Playboyevega dekleta leta.

playboyevo dekle letaplayboyevo dekle letaplayboyevo dekle leta

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri