Vedno polna dobrih idej. Najbolj sproščena in simpatična ženska revija v vašem domu. Naslovnice krasijo obrazi slovenskih žensk. Izide vsak četrtek.

Revija Liza je vedno polna dobrih in praktičnih idej. Je kot sproščena in simpatična prijateljica, ki vam dela družbo v vašem domu, saj jo zanima vse, kar zanima ženske: kuhanje, moda, lepota, urejanje doma, potovanja, moški, zdravje, prijateljice in dobre zgodbe, začinjene z malo nakupovanja in klepetanja.  Izhaja od leta 2002.

Revija v tiskani in elektronski izdaji

Izide vsak četrtek.

Revija Liza je prava izbira za vse ženske, ki rade uživajo življenje, kar dokazuje tudi dejstvo, da je najbolje prodajani tednik v Evropi.

Spletno mesto

Spletno mesto www.liza.si je prostor, kjer ženske najdejo vse, kar jih zanima: aktualne novice, nasvete za prenovo in opremo doma, kuharske recepte, nasvete in novice o lepoti, zdravju in modi, predloge za preživljanje prostega časa, novice o odnosih, intervjuje in kolumne.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri