Liza

Vedno polna dobrih idej. Najbolj sproščena in simpatična ženska revija v vašem domu. Naslovnice pa krasijo obrazi slovenskih žensk.

Revija v tiskani in elektronski izdaji

Izide vsak četrtek.

Revija Liza je prava izbira za vse ženske, ki rade uživajo življenje, kar dokazuje tudi dejstvo, da je najbolje prodajani tednik v Evropi.

Tiskano izdajo lahko naročite na povezavi v okvirčku "Spletni nakup", več o elektronski različici si preberite na www.adriamedia.si/magzter.

Revija Liza

Spletno mesto

Spletno mesto www.revija-liza.si je prostor, kjer ženske najdejo vse, kar jih zanima: aktualne novice, nasvete za prenovo in oprema doma, kuharske recepte, nasvete in novice o lepoti, zdravju in modi, predloge za preživljanje prostega časa, novice o odnosih, intervjuje in kolumne.

Družbeni mediji

Komunikacija na spletu že dolgo ni več enosmerna, pri čemer so bistveno vlogo odigrali prav družbeni mediji. Z uporabniki se pogovarjamo, jih obveščamo in sprašujemo za mnenje na različne načine. Liza je prisotna na facebooku in twitterju.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri