Lisa

Revija Lisa je vedno polna dobrih idej. Je najbolj sproščena in simpatična ženska revija v vašem domu, ki jo zanima vse, kar zanima ženske: kuhanje, moda, lepota, urejanje doma, potovanja, moški, zdravje, prijateljice in dobre zgodbe, začinjene z malo nakupovanja in klepetanja. Za Liso pišejo pravi mojstri peresa, kot sta pisatelja Desa Muck in Feri Lainšček. Obrazi z naslovnic pa so obrazi slovenskih žensk, ki jih portretiramo posebej za Liso. Izhaja od leta 2002.

Revija v tiskani in elektronski izdaji

Izide vsak četrtek.

Revija Lisa je prava izbira za vse ženske, ki rade uživajo življenje, kar dokazuje tudi dejstvo, da je najbolje prodajani tednik v Evropi. 

Tiskano izdajo lahko naročite na povezavi v okvirčku "Spletni nakup", več o elektronski različici si preberite na www.adriamedia.si/magzter.

lisa revija

Priloge

Aktivni je priloga za vse aktivne in tiste, ki to načrtujejo. Napotki, nasveti in navodila za začetnice in aktivne športnice. Še zmeraj velja rek zdrav duh v zdravem telesu, pa tudi nasvetov, kako pokuriti odvečne kalorije, ni nikoli preveč. Priloga izide štirikrat letno, ob začetku novega letnega časa in s tem povezanih šprtnih aktivnosti: aprila, junija, septembra in novembra.

Spletno mesto

Spletno mesto www.lisa.si je prostor, kjer ženske najdejo vse, kar jih zanima: aktualne novice, nasvete za prenovo in oprema doma, kuharske recepte, nasvete in novice o lepoti, zdravju in modi, predloge za preživljanje prostega časa, novice o odnosih, intervjuje in kolumne.

Lisa.si

Družbeni mediji

Komunikacija na spletu že dolgo ni več enosmerna, pri čemer so bistveno vlogo odigrali prav družbeni mediji. Z uporabniki se pogovarjamo, jih obveščamo in sprašujemo za mnenje na različne načine. Lisa je prisotna na facebooku in twitterju.lisa facebook

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri