Lea

Revija Lea se je specializirala za zasebna življenja znanih. Izhaja od leta 2004 in razkriva, kdo so prave zvezde slovenske zabavne scene, katere svetijo, katere morda ugašajo in kaj se dogaja s pozabljenimi.

Revija v tiskani in elektronski izdaji

Izide vsako sredo.

Lea je namenjena radovednežem, ki radi kukajo v življenja drugih.

Tiskano izdajo lahko naročite na povezavi v okvirčku "Spletni nakup", več o elektronski različici si preberite na www.adriamedia.si/magzter.

lea

Spletno mesto

Vsebne iz revije Lea so predstavljene na spletnem mestu govori.se, ki si ga deli s 'sestrskima' revijama Nova in Story. Na njem so dnevno objavljene zanimivosti in novice iz sveta znanih in prepoznavnih.

govori.se

Družbeni mediji

Komunikacija na spletu že dolgo ni več enosmerna, pri čemer so bistveno vlogo odigrali prav družbeni mediji. Z uporabniki se pogovarjamo, jih obveščamo in sprašujemo za mnenje na različne načine. Lea je prek govori.se prisotna na Facebooku.govori.se facebook

Dogodki

Veselo jabolko je dobrodelna tržnica, na kateri znani Slovenci prodajajo jabolka po 1 € za jabolko. Izkupiček je namenjen v dobrodelne namene.

veselo jabolko

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri