Lady

Revija Lady, prvi slovenski ženski tabloid, se vrača v vsem svojem sijaju in obliki. Kot že pretekli dve desetletji bo svoje bralke in bralce še vedno navduševala z zgodbami o njihovih najljubših zvezdnikih doma in po svetu. Zaradi prijaznega in radovednega pristopa novinarjev jo bodo bralci še naprej zvesto spremljali vsak teden.

Izide vsako sredo

Včasih provokativna, vendar nikoli žaljiva, Lady bo oživila zgodbe zanimivih znanih Slovencev in Slovenk, pa naj bodo iz sveta gledališča, glasbe, filma, športa, medijev ali celo gospodarstva in politike. Namen novinarjev revije Lady je ljudi iz sveta estrade prikazati v njihovi vsakdanji podobi, s katero se bralci najlaže poistovetijo. V reviji Lady ne bodo manjkale niti vsebine s področja mode in lepote. Poseben pečat bodo vsebini revije Lady dali naši stalni kolumnisti, ki s svojimi bogatimi življenjskimi izkušnjami bralcem in bralkam ponujajo odprta vrata v svoj svet.

Spletno mesto

Vsebine iz revije Lady so predstavljene na spletnem mestu govori.se, ki si ga deli z revijami Lea, Nova in Story. Na njem so dnevno objavljene zanimivosti in novice iz sveta znanih in prepoznavnih.

Spletno mesto www.revija-lady.si vsak teden objavi svežo naslovnico z naslovi najbolj vročih člankov.

Družbeni mediji

Komunikacija na spletu že dolgo ni več enosmerna, pri čemer so bistveno vlogo odigrali prav družbeni mediji. Z uporabniki se pogovarjamo, jih obveščamo in sprašujemo za mnenje na različne načine. Lady je prek govori.se prisotna na Facebooku in Twitterju.

Naročite se na Lady

Družbeni mediji

Komunikacija na medmrežju že dolgo ni več enosmerna, pri čemer so bistveno vlogo odigrali prav družbeni mediji. Z uporabniki se pogovarjamo, jih obveščamo in sprašujemo za mnenje na različne načine. Jana je prisotna na Facebooku in Twitterju.

Iz zadnje številke

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri