Jana

Jana bo letos dopolnila 45 let. Skoraj ga ni med nami, ki kultne ženske revije ne bi prebiral, še več, nanjo ga vežejo lepi, neponovljivi spomini. Res so jo ustvarili moški, toda Jana je kmalu dobila žensko zasedbo in tudi podobo. Toda moških ni nikoli izključevala. Jana je imela status napredne, angažirane, informativne, zabavne revije v duhu svojega časa in še več.

Izide vsak torek

V poplavi informacij ljudje čedalje bolj odbiramo, kaj beremo, pazimo na to, s kom se družimo, kako živimo, da nam bo najbolj prav. Zato bo kultna Jana še vedno radovedna, odločna, močna, povezovalna, čuteča, potrpežljiva, odgovorna. Jana se rada pogovarja in uči, je intimna, si upa, išče resnico ...

Želimo si, da Jana našim bralkam in bralcem spet polepša vsak torek, ko jih bo pričakala na prodajnih mestih ali v domačem nabiralniku.

Naročite se na Jano

Družbeni mediji

Komunikacija na medmrežju že dolgo ni več enosmerna, pri čemer so bistveno vlogo odigrali prav družbeni mediji. Z uporabniki se pogovarjamo, jih obveščamo in sprašujemo za mnenje na različne načine. Jana je prisotna na Facebooku in Twitterju.

Iz zadnje številke

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri