aktivni.si

Aktivni.si je spletno mesto za moške in ženske vseh starosti, ki živijo aktivno. Pozabili nismo niti na nosečnice. Aktivni.si je glasnik zdravja, gibanja, uravnotežene prehrane, dobrega počutja in pozitivnega duha. Posebno dodano vrednost vsebinam dajo videovadnice in sodelovanje s strokovnjaki z različnih področij. V okviru spletnega mesta poteka tudi akcija Tečemo skupaj, ki povezuje vse tekaške navdušence.

Spletno mesto

Spletno mesto www.aktivni.si dnevno objavlja zanimive in relevantne vsebine za vse, ki živijo aktivno ali to šele začenjajo. Pomembno področje je tudi sodelovanje s številnimi strokovnjaki, katerih nasveti in odgovori na konkretna vprašanja krepijo kredibilnost informacij na spletnem mestu.

aktivni.si

Družbeni mediji

Komunikacija na spletu že dolgo ni več enosmerna, pri čemer so bistveno vlogo odigrali prav družbeni mediji. Z uporabniki se pogovarjamo, jih obveščamo in sprašujemo za mnenje na različne načine. Aktivni.si je prisoten na Facebooku, Twitterju, Youtube in Instagramu.aktivni.si Facebook

Revija v tiskani izdaji

Ob začetku vsake sezone (poletna, jesenska, zimska, pomladna) izide tudi revija Aktivni. Vsebinsko izhaja iz spletnega mesta aktivni.si, vsebine so prilagojene športni sezoni, ki prihaja. Revija Aktivni je namenjena vsem športnikom, rekreativcem in tistim, ki bi vse to radi postali, pa še niso našli energije. Na voljo je na običajnih prodajnih mestih revij in dnevnega tiska po Sloveniji.

Dogodki

Tekaška konferenca je srečanje tekačev in strokovnjakov. Poteka v oktobru, saj je to v Ljubljani tekaški mesec, ko je vsako leto organiziran uspešen Ljubljanski maraton. V enem dnevu se zvrstijo strokovna predavanja, okrogle mize, individualna merjenja in nasveti za trening.

Aktivni vikendi na Pokljuki – šola teka na smučeh poteka v zimskem času v več zaporednih vikendih na katerih pod strokovnim vodstvom udeležnci pridobijo ali nadgradijo svoje znanje teka na smučeh. Vsi udeleženci se tudi preizkusijo v biatlonskem streljanju, organiziran je nočni pohod z baklami, welnes program, na voljo pa so tudi predavanja na temo biatlona, teka in drugih aktivnosti na snegu.

Tekaška konferencaTekaška konferenca

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri