B2B

Komunikacijske potrebe sodobnih podjetij postajajo kompleksnejše. Za njihovo uspešno predstavitev je pomembno, da so v proces vpleteni strokovnjaki, ki razumejo delovanje podjetij, poznajo pomen in načine pozicioniranja blagovnih znamk ter značilnosti in zakonitosti želenega končnega produkta. Za podjetja snujemo in 'na ključ' izdelujemo različne korporativne založniške in multimedijske rešitve, od korporativnih revij do produkcije različnih spletnih rešitev in video posnetkov.

Audi magazin

Slovenska različica mednarodne avtomobilske revije in revije o življenjskem slogu Audi magazin izhaja v skoraj 50 državah po vsem svetu. Pri AM Ljubljana "na ključ" skrbimo za lokalizacijo (prevodi in lokalne vsebine), oblikovanje, prelom, tisk in distribucijo revije, pri kateri sta osnovni zahtevi naročnika prestižnost tako vsebine kot oblike ter stoodstotna natančnost.

Moja Toyota

Revija, ki jo izdajamo za slovenskega uvoznika vozil Toyota, podjetje Toyota Adria, je zasnovana in izdelana popolnoma lokalno. Novice iz Toyotinega sveta ter predstavitve novih modelov so vsakič sproti prilagojene značilnostim avtomobila in ciljne publike ter izdelane kot vsebine, ki avtomobilom dajejo dušo in smisel. Revijo Moja Toyota seveda tudi oblikujemo, prelamljamo, tiskamo in skrbimo za distribucijo.

Simply Clever

Pri Škodini reviji Simply Clever, ki jo izdajamo za Porsche Slovenija, slovenskega uvoznika vozil škoda, skrbimo za svetovanje, tisk in distribucijo.

Tuš (video)

Pri AM Ljubljana ne izdelujemo le revij, spoznamo se tudi na celotno paleto multimedijskega založništva. Za naročnika Tuš smo tako pripravili serijo kratkih videov, namenjenih uporabi predvsem na družbenih omrežjih, v katerih smo predstavili njihove najpomembnejše in najbolj znane slovenske dobavitelje.

S&T Defence (video)

Predstavitveni video za podjetje, ki se ukvarja z izdelavo produktov za ozko specializirano uporabo? Seveda, tudi to znamo. Hitro, cenovno ugodno in v zelo kratkih rokih smo izvedli produkcijo šest in štiriminutne različice promocijskega videa, ki je ob predvajanjih na specializiranih sejmih doživel odlične odzive.

Modiana

Modna revija za Mercatorjevo verigo modnih trgovin s poudarkom na izdelkih, ki so naprodaj v Modiani in s prodajnimi akcijami (kuponi) za bralce je bila priložena tudi revijam, ki jih prodaja AM Ljubljana. Izdelava "na ključ" v tesnem sodelovanju stilistov, piscev in fotografov AM Ljubljana in zaposlenih v Modiani.

Si.kar.Si

Revija za drugega največjega slovenskega operaterja mobilne telefonije. Predstavitve storitev skozi oči uporabnikov, zanimive vsebine o življenjskem slogu in predstavitve novosti v ponudbi so bile le del zanimive vsebine, vsak mesec namenjene sto in več tisoč bralcem. Tudi tu smo zasnovali oblikovanje, vsebino, tisk in distribucijo.

Citroën magazin

Revija, ki je oblikovno, ne pa tudi vsebinsko, nekoliko drugačna. Za Citroën smo izdali Citroën magazin, mešanca med časopisom in revijo, z bolj klasičnimi predstavitvami vozil in storitev. Tudi tukaj gre za projekt "na ključ".

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri