PLUGIN Magazine

PLUGIN Magazine (foto: AM) AM

Vedno je čas za pogumne poteze. Zato smo na AML lansirali nov mednarodni medijski projekt. 

PLUGIN je medij za sodobnega človeka: spletna stran ter tiskana in digitalna različica revije, podprte s prisotnostjo v družbenih medijih.

Revija Plugin magazine je namenjena bralcem, ki si želijo ekološko ozaveščenega življenjskega sloga, a se pri tem ne želijo odpovedati sodobni tehnologiji in udobju, ki ga ta ponuja. Vsebina temelji na bogatih in zanimivih zgodbah, ki so veliko več kot le suhoparno navajanje dejstev in poučevanje bralca. So zanimive in zabavne, a hkrati informativne.

Seveda niso omejene le na najopaznejši del takšnega življenjskega sloga – priključne hibride in električne avtomobile. Plugin magazine se posveča tudi drugim oblikam mobilnosti ter sodobnemu življenjskemu slogu. Oblikovanje in arhitektura, hrana, moda in potovanja so pomembni deli vsebine, seveda predstavljeni na Pluginov, eko način.

Plugin magazine seveda ni le tiskana revija. Je tudi revija, ki jo lahko berete na tablici ali računalniku, seveda z vsemi večpredstavnostnimi vsebinami, ki sodijo v takšno digitalno izdajo. V času med izidi tiskane in digitalne revije pa bomo za vedno sveže informacije poskrbeli na spletnem mestu www.plugin-magazine.si, na katerem so vedno sveže novice z vseh področij, ki jih bralci najdejo tudi v reviji, a ne le to. Tu je še katalog vseh električnih in priključno-hibridnih vozil na trgu pa zemljevid polnilnih postaj in še in še. Spletno mesto Plugin Magazina je dnevno branje vseh, ki jih zanima ekološki, a sodoben in udoben način življenja.

Spremljajte PLUGIN in sodelujte v odkrivanju novih vsebin na tudi na FacebookuTwitterju in Instagramu.

Prva številka tiskane revije Plugin magazine je že na voljo.

Naročite se