Napovedujemo dve novi reviji: Kako deluje in Nepozabna zgodovina

Reviji Kako deluje in Nepozabna zgodovina sta licenčni reviji, svetovni uspešnici med revijami z enako tematiko. V slovenščini bosta izhajali mesečno, prvič pa izideta 17. septembra 2014. 

V reviji Kako deluje so razlage strokovnjakov, dinamične predstavitve in osupljive slike, ki pripomorejo k spodbujanju domišljije bralcev vseh starosti. Revija radovednim bralcem pomaga razumeti in raziskati čudesa narave in modernega sveta ter kompleksne teme predstavi na enostaven in zabaven način.

Revija Nepozabna zgodovina pa predstavlja inovativen pristop k raziskovanju preteklosti in ponuja energično alternativo akademskemu stilu obstoječih revij z enako tematiko. Temeljni cilj revije je pripovedovanje čudovito vznemirljivih zgodb, ki jih piše svetovna zgodovina in vzbujanje zanimanja in veselja do teme, ki jo pogosto predstavljajo in obravnavajo na suhoparen, nezanimiv način.

Reviji ustvarjajo priznani tuji strokovnjaki z različnih področij. Zagotovljena je kakovost, pravilnost in točnost podatkov, po kateri slovijo ustvarjalci in je primerna za bralce in bralke vseh starosti.

Za več informacij se obrnite na Sašo Bokavšek (sasa.bokavsek@adriamedia.si, 01 3000 795) ter na spletna mesta kakodeluje.si in nepozabnazgodovina.si.