Junior Festival

Junior Fashion Festival je dogodek za vso družino, s poudarkom na otrocih. V okviru dogajanja se bodo zvrstile številne aktivnosti, vrhunec pa bosta dve modni reviji, kjer bodo v vlogah manekenov nastopili otroci in predstavili oblačila ter modne in druge dodatke.

Otroke, stare od 3 do14 let bomo izbrali preko poziva v vseh revijah AML (krovne revije projekta bodo Elle, Lisa in Story) ter na spletnih straneh. Iskali bomo prave, iskrene in radožive otroke, ne manekenov. Ne bomo jih kategorizirali po videzu, ampak le po starosti in spolu. Na avdiciji, ki jo bomo pripravili dober mesec pred dogodkom, bomo preverjali pripravljenost otrok k sodelovanju.

Glavni dogodek se bo odvil v soboto, 18. aprila 2015. Aktivnosti se bodo začele ob 10h in trajale vse do 17h. Lokacija dogajanja bo Gospodarsko razstavišče. Modni reviji se bosta odvili v marmorni dvorani, ki bo posebej za to priložnost spremenjena v igrivo in glamurozno modno prizorišče s predvidoma 300 gledalci.

Dogajanje na lokaciji se začne že v dopoldanskih urah. Obiskovalcem bodo na voljo najrazličnejše dejavnosti. Za tiste, ki so zaprtega tipa in zahtevajo omejeno število otrok, bomo že vnaprej razpisali urnik in število prostih mest, starši pa bodo nanje lahko vnaprej brezplačno prijavili svoje otroke (likovne, ustvarjalne in druge delavnice). Istočasno bodo potekale tudi aktivnosti za starše (šola hitrega ličenja za mamice, vadba za mamice s dojenčkom, enostavni nasveti za oblačenje skrb zase, zdravo življenje in drugo, lahko tudi na pobudo pokroviteljev). Poskrbljeno pa bo tudi za druge obiskovalce, ki bodo obiskali dogajanje – različne zabavne aktivnosti, stojnice, ...

Več informacij: sasa.bokavsek@adriamedia.si