Izšla je druga številka mednarodne revije Plugin magazine

Ne zamudite - aktualna druga revija Plugin magazine je že pri vašem prodajalcu časopisov. Sveže novice iz sveta e-vozil, novih tehnologij, pametnega dizajna in urbanega življenjskega stila.

Pokukali smo v zakulisje Rimacove tovarne, kjer je doma superšportnik Rimac Concept_One, ki nam ga je predstavil direktor podjetja, le 27-letni Mate Rimac. 800 kw in 305 km/h sta številki, ki zaznamujeta Concept_One, a to še ni vse, kar prihaja iz njihove tovarne. Stestirali smo namreč tudi kolo, ki je pravi dirkalnik med električnimi kolesi, saj gre kar 70 km/h.

Spoznajte Airbusov novi projekt E-fan, pri katerem stavijo na električno tišino, podali smo se na 24-urno dirko F1 v Le Mansu ter plezali po vulkanih Kostarike.

"Mehanizmov, ki bi filtrirali "pravilno" in "napačno" vsebino ni, zato se moramo zateči k lastni sposobnosti kritičnega mišljenja," je v intervjuju povedal oče interneta Vinton Cerf, pogovarjali pa smo se tudi s francoskim digitalnim umetnikom, ki je prvi ustvaril kratki animirani film Chase me, v celoti narejen iz natisnjenih 3D-figuric.

10 lokacij, 11 dirk - prva sezona Formule E je postregla z napetimi boji na stezi, svoje dirkaške izkušnje pa nam je zaupal voznik Formule E, Sebastien Buemi.

Zakaj je Renaultov Zoe v vrhu prodajnih številk, ko gre za serijske avtomobile brez izpustov in koliko priključnih hibridov bo na trg poslal Mercedes?

Zgodba avtomobila, ki "bode v oči": BMW X5 xDrive40e s priključnohibridnim pogonom, ki premore tudi lastno aplikacijo za pametne mobilnike, s katero ga lahko nadzorujete od daleč.

VW Passat GTE in Audi A3 Sportback e-tron sta le še dva izmed avtomobilov s katerimi smo se spogledovali, sprehodili pa smo se tudi skozi EXPO Milano 2015.

En izvod. 164 strani. Priklopi. Odpelji. Uživaj! Vse do naslednje številke, ki izide 21. oktobra 2015.