Naročite se na digitalne izvode naših revij preko aplikacije Magzter

Magzter (foto: AM) AM

Izbrane revije Adria Media Ljubljana lahko berete tudi v digitalni obliki. Naše edicije najdete v aplikaciji Magzter, ki je na voljo kot spletna aplikacija ali kot aplikacija za mobilne naprave Apple iOS ter Google Android.

Izkušnja branja revije v digitalni obliki je zelo podobna klasični papirni obliki, le da do okolja prijaznejša, cenejša in vsebinsko obogatena z interaktivnimi vsebinami. Digitalni izvod vam omogoča enostavno listanje strani, povečevanje besedila in slik, pregledovanje interaktivnih galerij, predvajanje video posnetkov in povezovanje z dodatnimi vsebinami na spletu.

Kako naročiti?

Naročilo opravite tako, da najprej namestite aplikacijo Magzter in nato preko iskalnika v aplikaciji poiščete izbrani digitalni izvod revije.

Nato izberete vrsto nakupa, ki vam najbolj ustreza. Izbirate med enkratnim nakupom številke in naročninami. Če izberete naročnino, bo nov izvod na voljo v aplikaciji takoj ob izidu.

Pred nakupom posamezne edicije, imate na voljo tudi možnost brezplačnega predogleda vzorčnega števila strani.

Aplikacija Magzter je na voljo za naslednje naprave:

Nabor digitalnih edicij AML

Seznam vseh edicij Adria Media Ljubljana, ki so na voljo v elektronski obliki, si oglejte na spletnem mestu magzter.com.

Dodatni napotki

Dodatna navodila za uporabo aplikacije na mobilnih napravah smo vam pripravili na podstrani adriamedia.si/magzter.